FOK! wat een weer... Zonnige perioden.

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Het grote probleem gisteren was de neerslag. Buien zouden er gaan komen, maar over het hoe en waar daar waren we allemaal over verdeeld. Uiteindelijk trokken er diverse buienlijnen over ons land en op elke lijn zaten er wel een aantal actieve cellen. Lokaal is er behoorlijk veel regen gevallen en onweerde het even flink. Toch zijn er ook veel plaatsen geweest die weinig of geen neerslag hebben gekregen.

De buien trokken de afgelopen nacht naar het noorden toe weg en vervolgens klaarde het van het zuiden uit op. Hemelvaartsdag lijkt een mooie en op de meeste plaatsen droge dag te gaan worden. Er zijn perioden met zon en de kans op een bui is maar heel klein. Op de Wadden zal het 13 graden gaan worden, terwijl het kwik in Limburg nog tot 19 graden weet op te lopen. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig en langs de kust kan die nog net even krachtig worden.

Na morgen blijft het wat aan de wisselvallige kant en met temperaturen van rond de 15 graden is het toch niet zo heel onaangenaam.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Flix
Dit is Flix en dat is de poes van E-Lise. E-Lise zat zelf koffie te drinken, maar zag Flix dus hard lachen en maakte daarom deze komische foto! Het was met 20 graden prima uit te houden buiten.