Beyoncé geschokt door ophef over reis Cuba

MarcusViridis

Beyoncé had nooit verwacht dat er zo veel ophef zou ontstaan rond haar reis naar Cuba. De 31-jarige zangeres en haar man Jay-Z kwamen onder vuur te liggen nadat ze een maand geleden in Havana hun vijfjarig huwelijksjubileum hadden gevierd. "Het was best schokkend", zegt Beyoncé tegen het Amerikaanse tv-netwerk ABC News over de commotie.

Al jaren gelden Amerikaanse sancties tegen Cuba, waardoor Amerikanen niet zomaar op en neer kunnen reizen. Beyoncé, die uiteindelijk gewoon de juiste papieren bleek te hebben, richt zich vooral op het positieve aspect van de trip. "Het was zo'n mooie reis, ik heb geweldige kinderen ontmoet. Ik heb fantastische ondernemers bezocht. Ik heb zo veel over een groot aantal mensen geleerd, en over het land."

Ook bekent Beyoncé dat ze in de toekomst graag een broer of zus voor haar dochter Blue Ivy wil. "Ik wil graag meer kinderen, mijn dochter heeft gezelschap nodig", aldus de zangeres. "Ik vind het heerlijk om een oudere zus te zijn. Gezinsuitbreiding gebeurt ooit, als het zo moet zijn."