FOK! wat een weer... Zonnig.

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Erg veel valt er deze dagen niet te beleven op weergebied. Bevrijdingsdag verliep dan ook overwegend zonnig en droog. Er waren slechts een paar stapelwolkjes aanwezig, maar ik denk niet dat veel mensen die gezien zullen hebben.

Ik kan het voor vandaag ook kort houden: vrij zonnig, droog en warm weer met maxima van 20 tot 25 graden. Langs de kust is er kans op zeewind en daar koelt het vanmiddag dan ook af. Elders staat er vrijwel geen wind.

Morgen: vrij zonnig, droog en warm weer met maxima van 20 tot 25 graden. Langs de kust is er kans op zeewind en daar zal het dan ook gaan afkoelen. Elders staat er vrijwel geen wind.

Volgens mij viel ik even in herhaling...

Alle gekheid op een stokje, woensdag zit er wel enige verandering aan te komen. Er komt koelere lucht aan en dat proces zou wel eens een paar buien op kunnen leveren. Ik blijf hier wel voorzichtig in, want de afgelopen dagen zag je diverse fronten al volledig stuklopen. We wachten het nog even rustig af. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

vlinder
ADQ maakte een schitterende fotoreportage over het ' kleine' leven waar we vaak langslopen zonder ze op te merken.

 Bastaardzandloopkever
Dit is dan de Bastaardzandloopkever. Een mooi woord voor een spelletje Scrabble.

 Insecten2
Dit krekeltje is maar een drie millimeter groot.

 Vliegje
Dit vliegje is een halve centimeter groot.

 Insecten4
Hier zie ik ze bijna niet... Wat een mooie reportage ADQ, dank je wel!