FOK! wat een weer... Fraaie Bevrijdingsdag

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Gisteren was het op veel plaatsen een stuk zonniger dan dat ik in gedachten had en dit kwam doordat alle bewolking die ons land leek te naderen voor een groot deel in het niets verdween. Toch ontstonden er wel een aantal stapelwolken en die begonnen zich later ook uit te smeren. Zeker in het midden verdween de zon hierdoor enige tijd. Langs de kust ontstond er in de avond laaghangende bewolking en deze bewolking trok uiteindelijk nog wat verder de kustprovincies in.

Vanochtend kan er in eerste instantie nog wat van die bewolking voorkomen, maar het is de bedoeling dat dit snel gaat oplossen. Wat we dan overhouden is een heerlijke middag met veel zon en oplopende temperaturen. Gewoon perfect weer voor alle festivals in Nederland. In de zuidelijke provincies stijgt het kwik tot boven de 20 graden. Vlak aan zee is er kans op zeewind en is het met 15 tot 17 graden wat frisser.

Morgen en overmorgen zijn zonnig en vrij warm met temperaturen die gemiddeld rond de 20 graden zullen liggen. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Ontluikende natuur
Ik bevond mij gisteren in Utrecht en het was heerlijk weer om nog even een wandelingetje te maken door de stadsparken. De natuur is in een paar dagen tijd behoorlijk groen geworden.