Crisis voor Poison Ivy en Catwoman

Pheno

Vandaag geeft Warner Bros. Interactieve Entertainment twee nieuwe Champion Profile video’s vrij van Infinite Crisis. Maak kennis met Poison Ivy en Gaslight Catwoman.

Poison Ivy is tijdens een gevaarlijk biomedisch experiment doordrenkt met plantaardige gifstoffen. Ze oefent verrassende controle uit over planten om het slagveld van verre te domineren. Poison Ivy ondersteunt haar team met geneeskracht en schilden, terwijl ze tegenstanders verstoort met haar planten. Gaslight Catwoman beschermt de zwakkeren door gebruik te maken van haar huurmoordenaarstraining en vlijmscherpe klauwen om de corrupten te verscheuren. Als meesteres in sluipen, volgen en uitschakelen blinkt ze uit in het vangen van vijanden met weinig leven en ze uit te schakelen.

Infinite Crisis is een free-to-play MOBA-game en biedt een competitieve player vs. player-vechtervaring gesitueerd in het DC Multiverse. Het spel heeft een breed scala aan DC Comics-helden en -schurken, waaronder bizarre versies van favoriete personages uit het hele Multiverse zoals Nightmare Batman en Gaslight Catwoman die het opnemen tegen de Green Lantern en The Flash.

Infinite Crisis staat gepland voor release in 2013 voor pc. Via de officiële site kun je je inschrijven voor de bèta.