Game & Wario op 28 juni verkrijgbaar

WesleyB (Wesley Akkerman)

Wario en zijn prettig gestoorde vrienden zijn terug in Game & Wario, een gloednieuwe, kleurrijke verzameling maffe spellen, exclusief voor Wii U. Het spel is verkrijgbaar vanaf 28 juni en benut de samenwerking tussen de Wii U GamePad en het tv-scherm voor spannende manieren van spelen.

Wario houdt zich al sinds de WarioWare-serie bezig met het ontwikkelen van software – en hij zoekt altijd naar unieke manieren om spellen te ervaren op de nieuwste systemen. In Game & Wario heeft hij zich gestort op een bepaald nieuw thuissysteem met een touchscreen in het midden van de controller… Dit resulteert in een reeks prettig gestoorde spellen die allemaal kunnen worden gespeeld door gebruik te maken van de Wii U GamePad en de tv, of je dat nu in je eentje doet of met vrienden en familie.

In de stand voor een enkele speler zijn er twaalf spellen die je GamePad in verschillende voorwerpen veranderen voor gevarieerde uitdagingen: gebruik hem als een camera, een boog die pijlen op tv-doelen vuurt, of als een manier om een skiër naar de disco te sturen – en nog veel meer.