Baas neukt papa's nieuwe vriendin

Djeez

Thomas Davies uit Newcastle-under-Lyme kan gerust een baas worden genoemd. De 24-jarige Engelsman heeft namelijk de kersverse vriendin van zijn vader een flinke beurt gegeven. Omdat vaderlief er niet om kon lachen er er hierop een gevecht ontstond, moet zoonlief tien maanden brommen.

Zoonlief kon het wel erg goed vinden met zijn slechts twaalf jaar oudere stiefmoeder. Toen zijn 54-jarige vader Nigel lucht kreeg van het intieme onderonsje tussen zijn zoon en zijn nieuwe vriendin, Karen Keen, pakte hij zijn boksbeugel en beukte op zijn zoon in.

Laatstgenoemde bleek echter toch een stuk sterker dan zijn ouwe. Thomas greep zijn pa bij de strot en gaf hem op Oudjaarsavond een portie klappen. Ook Keen, een vijfvoudige milf, deed vrolijk mee.

Davies Sr. liep bij de vechtpartij enkele flinke verwondingen op. Zijn zoon moest deze week dan ook voorkomen wegens mishandeling. Hij is veroordeeld tot tien maanden water en brood. Ook zijn stiefmoeder moet een poosje de cel in. Hoe het nu met de driehoeksverhouding is, is helaas niet bekend.