Kleinere rol Angus T. Jones in Two and a Half Men

Redactie

Angus T. Jones speelt geen hoofdrol in het komende seizoen van Two and a Half Men. Mogelijk komt de 19-jarige acteur, die eind vorig jaar felle kritiek uitte op de serie, wel af en toe voorbij in een gastrol.

"Ze hebben heel hard hun best gedaan om hem te houden, maar zijn interesses liggen nu bij muziek", zegt een ingewijde tegen het Amerikaanse blad Us Weekly. De acteur, die al sinds 2003 in de serie te zien is, zou vooral geïnteresseerd zijn in het maken van 'Skrillex-achtige' muziek. Skrillex produceert onder meer electrohouse en dubstep.

Zender CBS maakte vrijdag bekend dat hoofdrolspelers Ashton Kutcher en Jon Cryer ten minste een jaar langer bij Two and a Half Men blijven. Kutcher, die in 2011 in de serie kwam als vervanger van Charlie Sheen, ving afgelopen seizoen zo'n zevenhonderdduizend dollar per aflevering. Cryer kreeg iets minder. Hun nieuwe salarissen liggen rond diezelfde bedragen.

Jones zette in november een filmpje op YouTube waarin hij Two and a Half Men met de grond gelijkmaakte. Hij noemde de show smerig en riep het publiek op om niet meer te kijken. Later bood hij zijn excuses aan.