Heerlense overlijdt

anoniem_22072019025900

Een vrouw die vrijdagnacht zwaargewond een ziekenhuis in Heerlen werd binnengebracht is zaterdagavond overleden aan haar verwondingen. De tientallen familieleden van het slachtoffer die zich bij het ziekenhuis hadden verzameld, hebben op gepaste wijze afscheid mogen nemen. Daarna zijn ze naar huis gegaan, meldt de politie zondag.

De vrouw werd vrijdagnacht door twee mannen binnengebracht. Korte tijd later meldde zich een derde man bij het ziekenhuis. Ze zijn alle drie aangehouden en worden verhoord. De politie onderzoekt wat zij met de dood van de vrouw te maken hebben.

Nadat de vrouw was binnengebracht verzamelden zich tientallen familieleden bij het ziekenhuis. Zij werden door het ziekenhuis opgevangen. De politie bleef aanwezig voor het handhaven van de openbare orde, maar het bleef volgens de politie de hele dag rustig.

L1 meldt op basis van ingewijden dat de vrouw met een vuurwapen in het hoofd was geraakt. De politie schrijft vanwege het lopende onderzoek geen mededelingen te kunnen doen over de aard van de verwondingen.