FOK! wat een weer...Mogelijk wat regen

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! In het westen van het land verliep het hele weekend zonovergoten, terwijl er gisteren in het binnenland veel, en soms ook dikke, sluierbewolking voorkwam. Ondanks alle zon was het langs de kust gisteren behoorlijk fris. In het oosten van het land was het met 15 graden nog behoorlijk zacht te noemen. 

Na een koude nacht beginnen we vandaag op veel plaatsen weer met flink wat zon, maar later op de dag neemt de bewolking toe en tegen de avond kan er hier en daar wat lichte regen vallen. De middagtemperaturen liggen tussen de 9 en 15 graden. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig.

De temperaturen gaan de laatste tijd voortdurend op en af en dat zal deze week ook het geval zijn. Vooral woensdag en donderdag beloven twee aangename dagen te worden, terwijl het tegen het weekend weer een stuk frisser gaat worden. De eerste dagen is het hierbij nog droog, maar later in de week nemen de neerslagkansen toe.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Mookerheide
Qltel maakte samen met zijn vrouw een lange wandeling op een landgoed wat bij de Mookerheide hoort en maakte deze foto's. Het was er heerlijk weer!.

 Mookerheide2
Op dit landgoed mag je alleen met een boswachter komen.

Mookerheide3
De boswachter had alle tijd voor qltel en zijn vrouw, want voor de rondleiding kwam uiteindelijk niemand anders opdagen. Deze mensen hadden zich afgemeld en sommige anderen kwamen gewoon niet. Prachtige foto's qltel!