Jack Black en Will Ferrell in komedie Tag Brothers

Vincent (vinnypassy)

Jack Black en Will Ferrell hebben getekend voor de hoofdrollen in de komedie Tag Brothers. Het op feiten gebaseerde verhaal gaat over mannen van in de 40 die al sinds hun kindertijd elk jaar de hele maand februari tikkertje met elkaar spelen. Ze gaan zelfs zo ver dat ze elkaar op het werk opzoeken en bij elkaar inbreken om het felbegeerde fysieke contact te maken. Dat schrijft de Amerikaanse filmsite The Wrap.

Het scenario is gebaseerd op een artikel uit de Wall Street Journal. Hierin werd beschreven hoe de mannen inmiddels enorme publiciteit genereren met hun jaarlijks terugkerende fenomeen. Meteen na het verschijnen van het artikel barstte een hevige strijd los om de filmrechten die uiteindelijk door New Line Cinema werd gewonnen.

Black en Ferrell waren al even samen te zien in een korte, zij het memorabele scène in de komedie Anchorman: The Legend of Ron Burgundy uit 2004. Ook deden ze in 2007 samen met John C. Reilly een act tijdens de uitreiking van de Oscars. Wanneer Tag Brothers in productie moet gaan, is nog onbekend.


Jack Black en Will Ferrell in komedie Tag Brothers (Foto: Novum)