'Mourinho kondigde vertrek reeds aan'

Maarten (rubbereend)

De geruchtenmolen omtrent José Mourinho kan weer een tandje harder draaien. Naar verluidt heeft de Portugees zijn vertrek al aangekondigd bij de spelersgroep.

Volgens Manuel Álvarez, voorzitter van Canillas, de club waarvoor de Mourinho's zoon uitkomt, heeft El Único hem verteld dat zijn vertrek bij Real Madrid aanstaande is. "Mourinho zei dat hij volgend seizoen niet terug zou komen om met onze trainers te spreken, omdat hij er dan niet meer zou zijn", onthulde hij tegenover Deportes Cuatro.

Álvarez houdt vurige hoop dat Real Madrid-voorzitter Florentino Perez alles op alles zal zetten om Mourinho alsnog binnenboord te houden. "Als Mou vertrekt is dat een enorme aderlating voor het Spaanse voetbal. Ik hoop dat Florentino het regelt."

Na de eindzege in de Primera División van vorig seizoen moet Real Madrid de titel in de huidige jaargang naar alle waarschijnlijkheid afstaan aan FC Barcelona. In de Champions League doet Real nog volop mee. De club hoopt zich ten koste van Borussia Dortmund te kwalificeren voor de finale.