Bulykin sluit ADO-terugkeer niet uit

Maarten (rubbereend)

De toekomst van Dmitry Bulykin is vooralsnog ongewis. Een terugkeer naar ADO Den Haag na afloop van dit seizoen sluit de Russische spits niet uit.

Zijn contract bij FC Twente loopt in de zomer ten einde en de Enschedeërs lieten reeds weten geen werk te zullen maken van een langer verblijf. "Ik weet nog niet wat ik ga doen. In mei weet ik meer. Ik maak eerst het seizoen bij FC Twente af", zegt Bulykin in gesprek met RTV West.

Enkele jaren geleden was Bulykin reeds eenmaal in dienst bij ADO, destijds als huurling van RSC Anderlecht. Mogelijk krijgt die samenwerking volgend seizoen een vervolg. "Ik weet het niet. Als iemand mij belt, zal ik erover na denken. Het is een succesvol veld voor mij gebleken. Dat geeft mij heel veel energie."

Maurice Steijn zou de komst van de bonkige spits toejuichen, maar blijft terughoudend. "Ik weet niet op welk kiertje hij de deur gezet heeft. We wilden hem vorig jaar al hebben en twee jaar geleden houden, alleen bleek het financieel verre van haalbaar. Als hij voor een ADO-salaris wil komen voetballen is hij van harte welkom."