FOK! wat een weer... Later weer behoorlijk fris

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Het slechte nieuws van vandaag is dat het komend weekend weer behoorlijk fris zal zijn. De mensen in Limburg mogen blij zijn als er daar nog 11 graden op de thermometers verschijnt, want langs de kust wordt het namelijk nog een stuk frisser. De eerstkomende dagen is het nog niet zover.

Vandaag beginnen we nog met vrij veel zon, maar in de loop van de ochtend neemt de bewolking toe en uiteindelijk zal er ook wat lichte regen gaan vallen. Geen grote hoeveelheden overigens. De zuidelijke wind neemt toe naar matig tot vrij krachtig en langs de kust tot krachtig. De temperaturen zijn met 15 tot 20 graden nog prima te noemen. Na morgen gaan er elke dag een paar graden af en tot en met zaterdag kunnen er ook enkele buien vallen. Daarna lijkt het droog, maar dus erg fris weer te worden. 

Zondagavond waren er prachtige ' contrails' zichtbaar. Meestal zie je die als er een front nadert en dat was in dit geval ook zo, maar soms zijn ze extra mooi en dat zien we op de foto's van Marieke en qltel. Dank jullie wel!

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Contrails1
Deze contrail-foto is gemaakt door Marieke en gezien vanuit Dronten. De zon scheen er nog deels doorheen. Erg mooi!


 Contrails2
Vanuit Goch maak qltel iets later op de avond ook een fraaie foto van dit mooie verschijnsel.