Bruidje allergisch voor mans sperma

Djeez

Het zou je maar gebeuren. Blijf je uit geloofsovertuiging maagd tot het huwelijk, blijkt je kersverse vrouw tijdens de huwelijksnacht allergisch voor je kwakje. Het overkwam een Amerikaans bruidspaar.

De 35-jarige Jeff heeft jarenlang de hand aan zichzelf geslagen, denkend aan de dag dat hij ooit zou worden ontknaapt. Eindelijk was het dan zo ver: tijdens de huwelijksnacht dook hij bovenop Clara en spoot haar helemaal vol. Het vrouwtje gilde echter moord en brand: ze zat onder de bulten en haar lichaam zwol op.

Clara was er nog niet klaar mee en liep tal van artsen langs. Terwijl ze dacht aan een SOA, bleek internet de alwetende almanak. Ze bleek allergisch te zijn voor het sperma van Jeff. Een aanwezig proteïne in het zaad bleek de boosdoener, zo concludeerde  de arts.

"Dat is mooi kloten", aldus Jeff. "Voor het overige was alles rozengeur en maneschijn, maar door die problemen tijdens het bedrijven van de liefde, kreeg ons libido een ferme deuk. De eerste tien maanden van ons huwelijk hadden we nog nauwelijks seks met elkaar".

Gelukkig bestaat er een oplossing. Het foute eiwit moet worden opgespoord en geïsoleerd, waarna de vrouw langzaam ongevoelig wordt gemaakt voor het bestanddeel. Het jonge stel ondergaat momenteel deze behandeling, en het gaat nu eindelijk wat beter met de seks. "De allergische reactie is al flink verzwakt. Ik heb nu weer zin in seks", jubelt Clara.