Spelen met zandkastelen en Sims

Redactie

EA heeft vandaag een nieuwe trailer en informatie naar buiten gebracht over De Sims 3 Exotisch Eiland. Het spel biedt meer mogelijkheden in het basisspel, van het runnen van een resort tot het leven op een woonboot en zelfs diepzeeduiken.

In De Sims 3 Exotisch Eiland kunnen Sims uitstapjes en avonturen op zee maken. De zonsondergang tegemoet varen, de zeebodem verkennen tijdens een diepe duik, in een romantische bungalow op het water overnachten en van eiland naar eiland hoppen. Dankzij nieuwe manieren van transport over het water, zoals woonboten, speedboten en jetski's, en duiklocaties waar Sims kunnen duiken en snorkelen, kunnen je Sims nieuwe eilanden ontdekken en allerlei avonturen beleven in een compleet nieuwe wereld.

De Sims 3 Exotisch Eiland is vanaf 27 juni 2013 te koop in de winkel en op Origin.com, waar de game gedownload kan worden. Spelers die het uitbreidingspakket alvast reserveren, krijgen de limited edition van de game, inclusief het 'Eiland Overlevingspakket': een nieuwe set met spullen die je Sims kunnen gebruiken om te overleven op een onbewoond eiland.