Eerste epische Elysium-trailer online

Roy (qwry)

Nadat gisteren de eerste poster online werd gezet, worden we deze ochtend verblijd met een volwaardige trailer van het sci-fi spektakel Elysium.

De trailer laat een bad-ass Matt Damon zien die, met behulp van een exoskelet, op een missie gaat om gelijkheid te creëren tussen de allerrijkste en de allerarmste. De rijken wonen gezamelijk op het hypermoderne ruimtestation Elysium, terwijl de armen proberen te overleven op de vervuilde en overbevolkte planeet Aarde.

Naar verluidt gaat de film van District 9 regisseur Neil Blomkamp het sci-fi genre herdefiniëren. Zo vertelt acteur William Fichtner, die in de film de tycoon John Carlyle speelt, dat hij denkt dat Elysium dezelfde impact gaat hebben als bijvoorbeeld films als Deer Hunter en Platoon dat hadden op oorlogsfilms. "Ik kreeg echt het gevoel dat ik deze film nog nooit eerder had gezien. Het herdefinieërd iets." aldus Fichtner.

Het is nog even wachten op Elysium, de film met o.a. Matt Damon en Jodie Foster draait vanaf 12 september in de Nederlandse bioscoop.