NAC-spelers onder de indruk van Bony

Tiede-Jan Breevaart

Na afloop van de kansloze nederlagen tegen Vitesse waren een paar NAC-spelers lovend over het spel van Wilfried Bony. Hij nam twee treffers voor zijn rekening.

Kees Luyckx baalde vooral van het vertoonde spel. "Wij hebben niets laten zien. Tot die eerste goal was er niks aan de hand, maar dat is altijd zo. Deze wedstrijd is op individuele kwaliteiten beslist en die kwaliteiten had Vitesse", vertelde de 27-jarige middenvelder aan Omroep Brabant.

Die individuele klasse was onder andere terug te vinden in de huidige topscorer in de Eredivisie "Bony was een van de spelers die het verschil maakte, maar er zijn er nog een aantal bij Vitesse die dat deden. Zij maakten het verschil in samenspel en dat was het gewoon."

Nemanja Gudelj was ook onder de indruk "Dat is echt pure klasse. Ieder team wil wel zo’n spits als hij", sprak Gudelj over de Ivoriaan. "Hij heeft bijna geen kansen gehad, maar hij maakt er wel twee. We wisten al dat hij heel effectief is, maar het blijft gewoon erg moeilijk om hem te verdedigen." sprak de middenvelder uit tegen NuSport.