Geen rugby op Old Trafford

Boris (borisz)

Old Trafford zal niet worden gebruikt tijdens het wereldkampioenschap Rugby in 2015. Het toernooi wordt door Engeland georganiseerd. Manchester United de club die op Old Trafford speeld is bang dat het veld te veel te lijden heeft van de rugbyers. Het WK rugby staat gepland voor september en oktober. Het stadion zou voor drie duels gebruikt moeten gaan worden.

Gelijktijdig als het WK aan de gang is zal Manchester United zijn Premier Leagueduels moeten spelen en moet zeer waarschijnlijk ook aan de bak tijdens de groepsfase van de Champions League. De organisatoren van het WK hebben Manchester nog niet uit het hoofd gezet als gaststad. Ze gaan proberen de wedstrijden te spelen in het City of Manchester stadion van Manchester City. 

Het is nog niet zeker dat in Manchester rugbywedstrijden gespeeld gaan worden. De definitieve lijst met stadions moet nog bekend gemaakt worden. Naast het bekende rugbystadion van Twickenham meer stadions van voetbalclubs op de lijst. Villa Park(Aston Villa), St James' Park(Newcastle United) en Stadium of Light(Sunderland AFC).