Reus: "Isco is een genie"

Tiede-Jan Breevaart

Marco Reus maakt zich met Borussia Dortmund op voor de Champions League-ontmoeting met Malaga. De Duits international waakt voor de kwaliteiten van Isco.

Isco is al op jonge leeftijd een van de smaakmakers bij het ambitieuze Malaga. Met zijn twintig jaar is hij een van de grootste talenten op de Europese velden. Hetzelfde kan gezegd worden over Reus, die zelf tegenover AS zegt bewonderaar van Isco te zijn.

"Hij is echt een genie en een enorm natuurtalent", begint de Duitser in een interview over de ontmoeting met de Spaanse opponent, waar ook voormalig Bundesliga-speler Martin Dimichelis onder contract staat. "Achterin kan Dimichelis het mij lasig maken. Hij speelde jaren voor Bayern München, waar hij bewees een goede speler te zijn. Malaga is een sterke ploeg die het ons en elke tegenstander lastig kan maken."

Reus lijkt zich goed te hebben voorbereid voor het duel van komende woensdag. "Malaga heeft ondanks wat rumoer een prima seizoen. Vergeet niet dat ze hebben gewonnen van AC Milan en in de vorige ronde FC Porto hebben uitgeschakeld!"