Portal en Borderlands samen in pokerspel

Oscar.

Verschillende personages uit games en animatieseries komen samen in een pokerspel van gamebedrijf Telltale Games. In het binnenkort te verschijnen Poker Night 2 komen onder meer personages uit het puzzelspel Portal, het schietspel Borderlands 2 en de animatieserie The Venture Bros voor. Poker Night 2 is in de maak voor verschillende spelcomputers.

De volledige cast van het kaartspel bestaat uit vijf personages. Glados, de antagonist uit de Portal-reeks, is de kaartendeler. Naast de speler doen Sam, uit de detectivereeks Sam & Max, Claptrap, bekend als de komische compagnon uit Borderlands 2, Brock Samson uit de animatiereeks The Venture Bros en Ash Williams uit de cultfilm The Army of Darkness mee.

Telltale Games belooft het spel te voorzien van veel grappige gesprekken tussen de gamepersonages. Gamers kunnen met hun gewonnen virtuele muntstukken verschillende digitale producten vrijspelen, afhankelijk van de computer waarop het wordt gespeeld. Poker Night 2 moet binnenkort verschijnen voor Xbox 360, PlayStation 3, pc en Mac.


Portal en Borderlands samen in pokerspel