[Upd] PSV ontkent wangedrag Lens

Boris (borisz)

Jeremain Lens ontkent zondagmiddag na de uitwedstrijd tegen Roda JC (2-2) zijn middelvinger te hebben opgestoken richting de eigen aanhang. Volgens de PSV'er ging het om een wegwerpgebaar. Dat meldt een woordvoerder van de club aan het Eindhovens Dagblad.

Lens en de andere PSV'ers moesten het ontgelden toen ze na afloop het meegereisde uitpubliek gingen bedanken. Een deel van de supporters floot de spelers uit om hun ongenoegen te laten blijken over het puntverlies in de titelstrijd.

De selectie van PSV werd bij thuiskomst op de Herdgang opgewacht door een groepje supporters. Lens gaf daar te kennen spijt te hebben van het wegwerpgebaar.

Het is niet de eerste keer dat Lens dit seizoen in opspraak raakt. De international is net terug van een schorsing na een opstootje met Joris Mathijsen na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord. Algemeen directeur Tiny Sanders sprak onlangs zijn onvrede uit over het gedrag van enkele spelers.

Update 07:42:

PSV ontkent via een woordvoerder tegenover het Eindhovens Dagblad dat Lens zijn middelvinger heeft opgestoken richting de fans. De zegsman verklaart dat de aanvaller wel een gebaar heeft gemaakt. Daarvoor bood Lens zijn excuses aan bij terugkomst op De Herdgang. Zo'n veertig supporters waren naar het trainingscomplex gegaan om hun ongenoegen te uiten.