Justin Bieber smokkelt aapje

anoniem_22072019025900

Justin Bieber is voor de zoveelste keer in korte tijd in opspraak geraakt. De tienerster wordt mogelijk vervolgd in Duitsland omdat hij zijn aapje Mally op weg naar huis wilde meesmokkelen in zijn privévliegtuig. Bieber had echter niet de juiste papieren voor het dier.

"Justin gedraagt zich als een echte diva", zegt een bron tegen de Britse boulevardkrant The Sun. "Hij leeft in een andere wereld. Hij heeft niet nagedacht over wat de gezondheidsrisico's zijn als je met een aapje van het ene naar het andere continent vliegt."

De 19-jarige Bieber vloog donderdag met Mally van de Verenigde Staten naar München, waar hij moest optreden. Toen hij weer huiswaarts wilde keren werd de zanger een tijdje vastgezet, terwijl douanemedewerkers zich over het aapje ontfermden. Het beest wordt momenteel in quarantaine gehouden en Bieber riskeert een boete van bijna twaalfduizend euro.

"Het dier had een gezondheidsverklaring moeten hebben en nog aanvullende papieren", aldus een woordvoerder van de Duitse douane. "Je kunt niet zomaar een wild dier het land mee in nemen als je van buiten de Europese Unie komt en niet de juiste papieren hebt."

Bieber kwam de afgelopen weken onder meer in opspraak vanwege het roken van een joint en een ruzie met een fotograaf. Bovendien wordt hij mogelijk vervolgd omdat hij afgelopen week ruzie kreeg met een buurman, die hij naar verluidt in zijn gezicht spuugde.