Superheldenchaos in Infinite Crisis

Pheno

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Infinite Crisis aan, een nieuwe multiplayer online battle arena (MOBA)-game ontwikkeld door Turbine, de studio bekend van de MMO's The Lord of the Rings Online en de aankomende game WildStar.

Infinite Crisis is een free-to-play MOBA-game en biedt een competitieve player vs. player-vechtervaring gesitueerd in het DC Multiverse. Het spel heeft een breed scala aan DC Comics-helden en -schurken, waaronder bizarre versies van favoriete personages uit het hele Multiverse zoals Nightmare Batman en Gaslight Catwoman die het opnemen tegen de Green Lantern en The Flash.

"We kijken ernaar uit om Infinite Crisis, een game die een competitieve ervaring biedt met de DC Comics kennis, traditie en personages aan het MOBA-genre toe te voegen", aldus Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. "Turbine is een pionier in online gaming en dit gecombineerd met de wondere wereld van DC Comics voeren zij een gameconcept uit dat het MOBA-genre uitbreidt."

"Het Turbine team is zeer enthousiast over de onthulling van Infinite Crisis aan de wereld en om het MOBA-genre met nieuwe kenmerken uit te breiden", aldus Jeffrey Steefel, Executive Producer, Turbine. "We maken gebruik van jarenlange ervaring in het online game-universum om innovaties toe te voegen aan het MOBA-genre met een game vol snelle actie, een uitgebreide verhaallijn, omgevingen die vernietigd kunnen worden, events van katastrofisch formaat en een grote verscheidenheid aan iconische DC Comics-personages."

Infinite Crisis staat gepland voor release in 2013 voor pc. Via de officiële site kun je je inschrijven voor de bèta.