Hulk heeft geen spijt van keuze voor Zenit

Maarten (rubbereend)

Hulk is niet van plan om op korte termijn Zenit Sint-Petersburg te verlaten. De Braziliaan wil slagen in Rusland en is naar eigen zeggen niet uit op een transfer.

Hulk speelt maandag met Brazilië op Stamford Bridge tegen enkele ploeggenoten van Zenit. Rusland is namelijk de tegenstander van de Goddelijke Kanaries. Er gaan nu geluiden op dat Hulk vanaf deze zomer weleens vaker op Stamford Bridge actief zou kunnen zijn. De vermeende interesse van Chelsea is niet bekend bij de krachtpatser.

Ondanks een turbulente periode, sinds zijn overstap van FC Porto, wil Hulk niet weg bij Zenit. "Ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze voor Zenit", zegt hij tegen Championate. "Ik geef alles en heb het gevoel dat de fans van mijn spel houden. Ik ben tevreden bij Zenit. Ik heb nog een vijfjarig contract. Mijn beste jaren komen nog."

"Ik ben voorlopig niet van plan om weg te gaan uit Rusland. Ik wil hier slagen. Alles wat er in het verleden is gebeurd, is voorbij", aldus Hulk. Na zijn komst kreeg hij onder meer een nepbom van fans met de tekst Hulk out en was er onenigheid met trainer Luciano Spalletti. Zijn hoge salaris leidde ook tot onrust binnen de selectie.