Ook FC Dordrecht eert Theo Bos

Frank (franklop)

Volgende week vrijdag zal FC Dordrecht in navolging van Vitesse een eerbetoon aan de overleden Theo Bos organiseren. Bos was voor en tijdens zijn ziekte coach bij Dordrecht. Dordrecht neemt het volgende week vrijdag op tegen FC Oss, maar het duel zal voornamelijk in het teken staan van Bos.

"De leegte die hij heeft achtergelaten bij familie, vrienden, spelers, staf en supporters is nog steeds voelbaar", zo laat FC Dordrecht middels een persbericht weten. "Meer dan een maand is het stil geweest op de Krommedijk. Stil omdat er niet werd gevoetbald, stil omdat onze trainer Theo Bos op 28 februari overleed. Vrijdag 29 maart zullen we daarom voor de wedstrijd tegen FC Oss een gedenkmoment creëren samen met onze supporters. Deze herdenking begint rond 19:45 uur, wij vragen daarom aan iedereen om tijdig op de tribunes plaats te nemen."

"Ad Heijsman houdt een korte toespraak, de Lammetjes van de juniorclub zullen wensballonnen oplaten en het door Emile Hartkamp voor Theo Bos geschreven lied zal door het stadion klinken. Aansluitend leggen de spelers bloemen bij een foto van Theo waarna een minuut stilte wordt gehouden."