'Fatih Terim in beeld bij Inter Milaan'

Maarten (rubbereend)

Galatasaray-trainer Fatih Terim is naar verluid een kandidaat om trainer te worden bij Inter Milaan. De ploeg uit Milaan is bezig met een matige reeks in de Serie A en de positie van de huidige hoofdtrainer Andrea Stramaccioni zou niet langer zeker zijn.

Het zou niet verbazingwekkend zijn als hij deze zomer vertrek bij de club. In dat geval zou Fatih Terim de juiste kandidaat zijn om hem op te volgen volgens Tuttoweb. Terim staat momenteel aan het roer bij Galatasaray en stond in het verleden al eens bij Fiorentina en AC Milan de leiding had. De trainer van voormalig Inter-speler Wesley Sneijder heeft nog een contract bij de Turkse grootmacht tot de zomer van 2014.

Volgens Tuttoweb heeft Terim zijn jawoord al gegeven aan Inter-voorzitter Massimo Moratti. Stramaccioni is bezig aan zijn eerste seizoen bij I Nerazzurri, maar dat zou dus zomaar zijn laatste kunnen zijn. Momenteel staat zijn ploeg op de vijfde plaats in de Serie A. In Europa is de ploeg tevens uitgespeeld na een kraker in de Europa League tegen Tottenham Hotspur.