6 maanden geen 'bingo' voor kutpuber

Ser_Ciappelletto

Bejaarden hebben het maar zwaar. Ze zijn afgetakeld en krakkemikkig, ze worden geplaagd door nostalgie omdat vroeger alles beter was, en nu blijken er ook nog rotjochies rond te lopen die hun favoriete spelletje lopen te saboteren door zomaar 'bingo' te roepen. Gelukkig treedt de rechter streng op tegen dat laatste.

De 18-jarige Austin Whaley uit Kentucky is duidelijk de puberteit nog niet ontgroeid, want hij bezondigt zich nog aan scabreuze daden als het leugenachtig roepen van 'bingo' in een bingozaal. De mensen die in betreffende zaal deelnamen aan het spelletje begonnen eerst te klagen omdat ze verloren hadden, maar al snel sloeg de sfeer om.

Kunstgebitten werden uitgespuwd van verontwaardiging, pacemakers draaiden overtoeren en het Amerikaanse equivalent van 'rabauw' vloog door de zaal. Een aanwezige agent wist Austin in z'n lurven te pakken, en beval hem z'n excuses aan te bieden. Toen de jongen dit weigerde, besloot de agent hem maar op te pakken.

Uiteindelijk kwam de zaak voor de rechter die Austin voor zes maanden een verbod gaf om 'bingo' te zeggen. Houdt hij dit vol, dan wordt z'n strafblad gewist. Mocht het hem niet lukken, dan gaat hij alsnog 90 dagen het gevang in en krijgt hij een boete van 250 Amerikaanse dollars.