De Laurentis: "70 miljoen voor Cavani"

Redactie

Edinson Cavani mag weg bij Napoli, maar alleen voor de hoofdprijs. De club heeft aan Manchester City laten weten dat 70 miljoen euro genoeg is om de spits te kopen.

Voorzitter Aurelio de Laurentis bevestigt dat City alleen op Cavani hoeft te hopen als aan de clausule in het contract van de Uruguayaan wordt voldaan. "Als een of andere gek 70 miljoen euro wil betalen, wat 63 miljoen euro netto voor ons betekent, zijn we bereid om hem te laten gaan", zegt hij tegen de pers.

"Laat het overigens duidelijk zijn dat de uiteindelijke beslissing bij Cavani ligt. Hij weet dat hij hier de waardering krijgt die hij verdient. Niet alleen vanwege alle doelpunten die hij maakt, maar ook vanwege zijn persoonlijkheid", verklaart De Laurentis.

The Citizens zouden concurrentie hebben van Real Madrid, Chelsea en Paris Saint-Germain. Volgens The Daily Mail hoopt het drietal clubs op de handtekening van de goaltjesdief, maar is de formatie van trainer Roberto Mancini de voornaamste kandidaat om hem over te nemen.