Yolanthe plant Hollywoodcarrière om Wesley heen

René (MrManiak)

Yolanthe Sneijder-Cabau is alleen van plan in Hollywood te werken als ze niet te lang bij haar man weg hoeft te zijn. "Het gaat heel goed, het enige dingetje is het schema," zegt de 27-jarige brunette voor de camera van Novum Nieuws. "Ik ben natuurlijk getrouwd en dan wil ik niet te lang weg bij Wes, dus projecten die langer duren, kan ik helaas niet doen."

De actrice, die sinds kort met voetballer Wesley Sneijder in Turkije woont, hoopt toch een filmcarrière in de VS van de grond te krijgen. "Als je daar wil werken dan moet je het geluk hebben dat er projecten zijn van twee maanden die je kunt doen."

Ze heeft al een klein rolletje gescoord in de actiefilm Pain & Gain van Michael Bay. Ze is in de actiefilm te zien naast Mark Wahlberg en Dwayne 'The Rock' Johnson. De film komt later dit jaar uit. Over haar andere projecten zwijgt ze.

Naast haar acteercarrière probeert de voetbalvrouw een leven op te bouwen in Istanbul en dat gaat al aardig goed. "De taal is nog een klein dingetje, maar misschien dat ik over een jaar wat meer kan zeggen in het Turks." Tot nu toe kent Yolanthe alleen woorden als goedemorgen, goedemiddag en dankjewel. "Dat soort woorden leer ik nu wel, maar echt hele zinnen opbouwen is nog lastig."

Yolanthe heeft niet lang moeten wennen aan haar nieuwe leefomgeving. "Ik ben opgegroeid met heel veel Turkse mensen in de buurt, dus ik weet wel een beetje van hun cultuur en maniertjes."


Yolanthe plant Hollywoodcarrière om Wesley heen (Foto: Novum)