Gingerclown komt je halen in 3D

René (MrManiak)

Mis je wel eens de oude en hilarische horrorfilms? Geen zorgen, dit jaar krijg je de kans om terug naar die tijd te gaan met Gingerclown 3D.

Tim Curry (Rocky Horror Picture Show) spreekt de stem in van Gingerclown, Brad Dourif (Childs Play)  speelt Worm Creature, Lance Henriksen (Aliens) is BrainEater, Michael Winslow (Police Academy) is te horen als Stomachcrumble en Sean Young (Blade Runner) vertolkt de langbenige Nelly the Spiderwoman.  

Het is 1983. Een groep middelbare scholieren hebben een geweldige tijd in de buurt van Hollywood Hills waar ze de grootste loser van de school tegen het lijf lopen: Sam. Sam doet er alles aan om Jenny, het mooiste meisje van college, haar aandacht te krijgen. Helaas voor Sam heeft zij al een vriendje, namelijk Biff, de quarterback van het footballteam.

Biff en zijn vrienden brengen Sam naar een oud en verlaten pretpark om hem een kans te gunnen om moed te tonen. Mocht hij de ballen hebben dan mag hij eindelijk lid worden van de vriendengroeop. Maar dat is niet het enige, er staat namelijk iets veel beters voor Sam op het spel. De 'hoofdprijs' is Jenny, die na de weddenschap 'eigendom' is van de winnaar.

Of de film ook in Nederland verschijnt is nog onbekend.