FOK! wat een weer...Waterkoud

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Ook gisteren trokken er een aantal winterse buien over het land en soms waren die behoorlijk pittig. Later op de dag trokken de buien naar het zuiden toe weg en klaarde het flink op. De afgelopen nacht kon het boven de sneeuw wederom erg koud worden. Vandaag is er meer bewolking en volgt er ook wat neerslag.

In eerste instantie valt de neerslag die gaat vallen in de vorm van sneeuw. In de loop van de dag gaat de sneeuw in het westen over in regen. Ik moet er wel bij zeggen dat de neerslag meestal licht van karakter is en ook verwacht ik geen grote hoeveelheden. Mede hierdoor zullen er weinig problemen zijn voor het verkeer. Wél is het waterkoud buiten met temperaturen die tussen de 3 en 6 graden zullen komen te liggen. De wind draait naar een zuidelijke richting en neemt langs de kust toe tot krachtig.

In het weekende lijkt er wat meer neerslag te gaan vallen en is er voor de zon weinig tot geen ruimte. De middagtemperaturen liggen dan rond de 7 graden, maar in de neerslag is het wat kouder.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

winterwandelingEen koude winterwandeling. Koud of niet, qltel maakte weer een paar mooie plaatjes in het bos.

winterwandeling2
Prachtig weer om te wandelen. Nu alleen nog een paar graden warmer.

 winterwandeling3
Ook kwam qltel nog wat sneeuwresten tegen. Verder is het nog steeds niet bepaald druk te noemen in de bossen.