Laros: "Zo ga je niet met Hofs om"

Maarten (rubbereend)

Nicky Hofs wacht nog steeds op contractverlenging bij Vitesse, ondanks dat hij al een jaar geleden mondeling akkoord was met de club. Hofs, die sinds januari wordt verhuurd aan Willem II, heeft in Arnhem een aflopend contract.

Een jaar terug kwam hij mondeling akkoord met de clubleiding om dat contract te verlengen. "Mensen binnen Vitesse bevestigen dat. Er is hem beloofd dat hij een nieuw contract kan tekenen", zegt zaakwaarnemer Louis Laros in Voetbal International.

Voor Laros mag het allemaal wel wat sneller afgerond worden. "Eigenaar Merab Jordania heeft hem persoonlijk toegezegd dat hij kan blijven, maar er staat nog niks op papier. Daar wachten we nu al bijna een jaar op. Jordania is niet altijd in het land, wat de situatie niet gemakkelijker maakt."

"We wachten nu al bijna een jaar. Zo ga je niet met een kind van de club om", vindt de zaakwaarnemer van Hofs. De 29-jarige middenvelder keerde in 2011 terug bij Vitesse, na een kort avontuur bij AEL Limassol op Cyprus. Dit is zijn achtste seizoen bij de Arnhemse club.