Stallone: Wel Chan, niet Seagal in Expendables 3

Borizzz

Sylvester Stallone wil dolgraag Jackie Chan schaken voor een rol in The Expendables 3. Tegelijkertijd verwijst hij alle geruchten over deelname van Steven Seagal naar het rijk der fabelen. "Geen S. Seagal, sorry, maar hopelijk hebben we geluk met Chan", twittert de acteur, die momenteel bezig is met het scenario voor de film.

Hoewel de reacties op The Expendables 2 vorig jaar nogal gemengd waren, weet de 66-jarige Sly van geen ophouden als het om de keiharde actiekomedies gaat. Zo twittert hij ook op zoek te zijn naar jonge acteurs. "En dan bedoel ik 22, niet 27. Geen grote slopers maar slimme whizzkids en een jonge vrouw die geen sekssymbool is, maar grappig, ruig, echt."

Over de plot van de film wil Stallone nog niets kwijt, maar het lijkt zo goed als zeker dat alle grote actiehelden uit de vorige twee films, zoals Dolph Lundgren, Jet Li en Jason Statham, weer van de partij zullen zijn, evenals natuurlijk Stallone zelf als Expendables-aanvoerder Barney Ross. Ook zou Wesley Snipes in de running zijn voor een rol.

Stallone is momenteel bezig met de opnames van Grudge Match, waarin hij en Robert de Niro twee boksers op leeftijd spelen die het nog een laatste maal tegen elkaar op moeten nemen. Hij is momenteel naast Jason Momoa te zien in de harde misdaadfilm Bullet to the Head.


Stallone: Wel Chan, niet Seagal in Expendables 3 (Foto: Novum)