Robocop-acteur speelt zoon Neeson

Sanne (Syth86)

Joel Kinnaman gaat waarschijnlijk de zoon van Liam Neeson spelen in de misdaadthriller All Nighter, voorheen Run All Night genoemd. De Zweed, die de hoofdrol speelt in de nog te verschijnen remake Robocop en daarnaast bekend is uit Snabba Cash en de Amerikaanse versie van The Killing, is in vergevorderde onderhandeling. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Neeson speelt een huurmoordenaar op leeftijd die eindelijk eens tijd met zijn gezin wil doorbrengen en de banden met zijn van hem vervreemde zoon wil aanhalen. Die zoon is echter onbedoeld getuige van een moord die de opdrachtgever van zijn vader laat plegen, waarna hij zijn leven niet zeker is. Zo moet Neesons personage het opnemen tegen zijn voormalige opdrachtgever om zijn gezin te beschermen.

De film staat onder regie van Jaume Collet-Serra, die eerder onder meer House of Wax en Orphan maakte. Het scenario is geschreven door Brad Ingelsby, die ook de nog te verschijnen thriller Out of the Furnace schreef, met Christian Bale in de hoofdrol. De opnames van All Nighter staan gepland voor dit najaar. Wanneer de film uit moet komen is nog onbekend.


Robocop-acteur speelt zoon Liam Neeson (Foto: Novum)