FOK! wat een weer...Winters

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! De winter is weer even terug in ons land en vooral in het zuiden van het land kan er hierbij vandaag en morgen ook nog enige sneeuw bij vallen. In het noordwesten is er dan weer kans op een losse sneeuwbui. In een groot deel van het land blijft het vandaag echter overwegend droog.

Gisteren trok de neerslag vrij snel naar het zuidoosten toe weg, maar het bleef op de meeste plaatsen wel bewolkt. Een nieuwe storing trekt vanuit Duitsland naar het zuidwesten toe en vooral de zuidelijke provincies kunnen hier dus enige sneeuw van meekrijgen. Het blijft lastig om aan te geven tot waar de neerslag komt, maar ik denk dat het niet verder zal komen dan de grote rivieren. Elders in het land lijkt het op de meeste plaatsen droog te blijven. De bewolking van de storing bedekt helaas wel een groot deel van het land, zodat de zon niet zo veel ruimte krijgt. Met een harde oostenwind en temperaturen rond het vriespunt is het niet echt prettig om buiten te zijn.

De eerste dagen zijn nog bijzonder koud met temperaturen die tussen de 0 en 3 graden liggen. Later in de week zal het iets 'warmer' gaan worden, maar 4 tot 7 graden...

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Wandeling qltelIn dit koude en barre weer waagt bijna niemand zich buiten, maar qltel gelukkig wel en hij maakte weer een paar prachtige foto's voor ons.

Winter in maart2
Héé! Toch nog iemand buiten?



kasteel
Nog een prachtig plaatje uit de omgeving van Arnhem. De foto's zijn gemaakt op het landgoed Groot Warnsborn.