Naaktmodel vindt Rainbow wél een leuke naam

anoniem_22072019025900

Holly Madison ligt niet wakker van de nare reacties op de naam van haar dochter. De Playmate beviel dinsdag van haar eerste kind, dat ze Rainbow noemde. "Er zijn een heleboel zelfingenomen haters die kritiek hebben op mijn naamkeuze, maar het kan me niet schelen wat ze zeggen", schrijft Madison op haar website.

"Ik ben altijd dol geweest op de naam Rainbow", legt Holly de naam van haar dochter uit. "Vroeger zat een meisje dat zo heette bij mij in de klas en ik was altijd jaloers omdat haar naam zo mooi en ongebruikelijk was. Het was een volkomen normaal, sportief meisje, dus ik maak me geen zorgen dat mijn dochter getraumatiseerd zou raken vanwege haar ongewone naam."

Hoewel Madison pas een paar dagen moeder is, weet ze al wat ze haar dochter wil meegeven. "Ik wil dat ze trots is op wie ze is, uitkomt voor haar mening en voor zichzelf durft op te komen. Ik heb een groot deel van mijn leven geprobeerd het iedereen maar naar de zin te maken en maakte me zorgen over wat mensen dachten. Dat wil ik niet door haar."

Madison, die tot 2008 een relatie had met Playboybaas Hugh Hefner, noemt haar dochter perfect. "Ik ben nooit gelukkiger geweest." De blondine heeft sinds eind 2011 een relatie met promotor Pasquale Rotella, de vader van haar kind.