Jongeling Nelom blij met nieuw contract

Tiede-Jan Breevaart

Feyenoord-verdediger Miquel Nelom verlengde donderdag zijn contract tot de zomer van 2015. De jongeling verwacht veel van zijn toekomst.

Alle betrokken partijen zijn content met de contractverlenging. "Ik ben er erg blij mee. De club en de technische staf ook", vertelt Nelom blij aan RTV Rijnmond. "Ik heb zin in de komende twee jaar. De club heeft de stijgende lijn te pakken, we kunnen met z'n allen goed vooruit kijken."

"Natuurlijk heb ik gesprekken gehad en aangegeven dat ik meer wil spelen. Ik moet geduld hebben en mijn kansen pakken. Ik wil elke week spelen, ook zondag hoop ik weer te starten. Bang voor concurrentie ben ik niet, ik moet het de trainer zo moeilijk mogelijk maken", zegt hij strijdvaardig.

"De minuten die ik krijg, gebruik ik zo goed mogelijk. Ik probeer mezelf te ontwikkelen, al speel ik niet altijd. Ik blijf mijn best doen. Elke wedstrijd is nu een finale. Dan kijken we wel waar wij aan het eind van de rit eindigen. Het is terecht dat er over het kampioenschap wordt gesproken. We moeten er voor gaan."