Ruud Gullit nog niet bezig met verhuizing

Redactie

Ruud Gullit is nog niet bezig met zijn verhuizing naar Miami. Aan weekblad Story vertelde de oud-voetballer dat hij bij zijn nieuwe liefde wil gaan wonen. "Het is nog niet aan de orde", vertelde Gullit donderdag in RTL Boulevard.

Toch is Gullit wel van plan op termijn zijn biezen te pakken. "Ik geloof niet in langeafstandsrelaties. We willen bij elkaar zijn. Als je mij vraagt: denk je dat het misschien wel een keer gaat gebeuren? Dat denk ik zeker wel."

Gullit zag vorig jaar zijn huwelijk met Estelle Cruijff na twaalf jaar stranden. Al snel na de breuk werd duidelijk dat Estelle is gevallen voor kickbokser Badr Hari. In oktober stelde Gullit zijn nieuwe liefde Margaritha voor aan de wereld. De Mexicaanse tv-kok woont in Miami.

Wanneer Ruud richting Margaritha gaat, weet de oud-voetballer nog niet. "Ik heb nog veel in Europa te doen, nog veel televisie." De zegen van zijn kinderen heeft Gullit in ieder geval. "Natuurlijk vinden ze het jammer, maar ze zijn het helaas ook gewend omdat ik vaak ergens in het buitenland aan het werk was."