Kim Kardashian moet meer rusten

Redactie

Kim Kardashian moet het rustiger aan gaan doen van haar artsen. De zwangere realityster is dinsdagnacht in allerijl naar een ziekenhuis in Los Angeles gegaan. Kardashian had buikpijn en vreesde een miskraam, vertellen ingewijden aan The New York Post.

Kim vloog zondag naar Parijs om een modeshow bij te wonen met haar geliefde Kanye West. Dinsdag keerde de vier maanden zwangere Kardashian terug uit Frankrijk en rende in tranen naar haar arts. "Kim begon zich tijdens de vlucht niet goed te voelen, ze dacht dat ze een miskraam had."

In het ziekenhuis bleek dat de kleine van Kim en Kanye in orde is. Artsen drukten de 32-jarige realityster wel op het hart het rustiger aan te gaan doen. "Kim houdt geen rekening met haar zwangerschap. Ze vliegt van hot naar haar en sport zeven dagen per week."

Volgens de ingewijde is Kim doodsbang dat de media haar afmaken vanwege de extra zwangerschapskilo's. "Ze is bang dat haar achterwerk de afmetingen van een bank krijgt", weet de goede bekende. "Maar ze heeft een zware zwangerschap en moet nu meer rust gaan nemen."