Russell Brand loopt pik niet meer achterna

Redactie

Russell Brand houdt zich voorlopig rustig op het gebied van vrouwen. De 37-jarige komiek zegt voorlopig zijn pik niet meer achterna te lopen en is blij dat hij even alleen is.

"Ik struin de straten niet meer af als een soort Terminator met een lasergestuurde penis", legt hij uit tegenover de Britse boulevardkrant Daily Mirror. "Ik concentreer me voorlopig op mijn werk en ben niet per se op zoek naar iemand. Ik ben single en ik geniet er van."

Hoewel Brand zegt zich in te houden, kan hij het niet laten om zijn ogen de kost te geven. Zo keek hij verlekkerd rond op het Oscarfeestje van het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. "Het was een soort aanval op mijn zintuigen", zegt hij daarover. Brand was vooral gecharmeerd van Samantha Barks, die de rol van Eponine speelt in de film Les Misérables. "Ze was een soort engel. Een lieve, prachtige jonge vrouw."

Brand zag vorig jaar zijn huwelijk met zangeres Katy Perry stranden en werd sindsdien met talloze vrouwen gespot. Zo dook de naam van Geri Halliwell verschillende keren op. Volgens de komiek is er echter nooit meer geweest dan vriendschap. "Geri en ik zijn gewoon vrienden, meer is er niet geweest."