Cassano moet flink betalen voor ruzie met trainer

Maarten (rubbereend)

Antonio Cassano is in opspraak geraakt door een voorval met trainer Andrea Stramaccioni. De aanvaller moet nu een forse boete betalen aan de club.

Cassano liet zich vrijdag verbaal gaan op de training van Internazionale. Hoofdtrainer Andrea Stramaccioni was het lijdend voorwerp, waardoor Cassano niet meer bij de selectie zat voor het duel met Catania van zondag. Inter wist dat duel evengoed met 2-3 te winnen.

De Italiaanse club laat dinsdag weten dat dit voorval Cassano duur komt te staan. Via de officiële kanalen laat Inter nu weten dat Cassano een bedrag van maar liefst veertigduizend euro moet betalen. De Italiaans international bood maandag al zijn excuses aan richting trainer en teamgenoten, waarna hij weer mocht verschijnen op de training.

Het is niet voor het eerst in de carrière van Cassano dat hij in opspraak is geraakt. In zijn periodes bij AS Roma, Real Madrid en Sampdoria lag de aanvaller ook al overhoop met zijn trainers en moest hij meermaals wedstrijden missen door zijn wangedrag.