Boëtius: "Trots op mijn twee doelpunten"

Boris (borisz)

Jean-Paul Boëtius was zondag weer belangrijk voor Feyenoord. In het duel met NEC (0-3) maakte de buitenspeler twee goals. Boëtius was na afloop goedgemutst. De aanvaller wilde niet met alle eer strijken. "We hebben het met zijn allen gedaan. Het is mooi dat ik er twee mag maken, daar ben ik zeer trots op. Daar genieten die jongens ook van", zei Boëtius tegen RTV Rijnmond. Na de 0-1 van de 18-jarige Feyenoorder, lieten de Rotterdammers het aanvankelijk na om snel verder uit te lopen.

"Dat is ons grote probleem dit seizoen, tot de 'zestien' voetballen wij goed. Daar moeten we aan werken, maar als we zo doorgaan komt dat ook goed. Qua voetbal was het in de eerste helft veel beter. In de tweede helft hebben wij nauwelijks nog gevoetbald, we waren te onrustig. Daarin moeten wij nog volwassener in worden."

De jeugdinternational sluit niet uit dat Feyenoord kan stunten in de titelrace. "We staan er nog steeds bij met nog een paar wedstrijden te gaan. Nu is het het belangrijkste om te winnen om bij te blijven en over ze (PSV en Ajax, red.) heen te gaan", besluit Boëtius.