Sam Raimi gaat Evil Dead 4 schrijven

Johan (DragonFodder)

Men mag dan wel bezig zijn met een remake van The Evil Dead, maar de regisseur en schrijver van het origineel, Sam Raimi, heeft zo zijn eigen plannen. Hij gaat deze zomer beginnen aan het script voor Evil Dead 4

Op een persconferentie van zijn nieuwste film, OZ: The Great and Powerful, werd Raimi gevraagd naar een mogelijk vervolg op de horrorserieZijn antwoord: "Ik zou heel graag Evil Dead 4 maken. Mijn broer en ik zijn van plan deze zomer aan het script te gaan werken." De broer waaraan Raimi refereert is waarschijnlijk Ivan Raimi, die met de regisseur gewerkt heeft aan scripts voor Drag Me to Hell en het hilarische Army of Darkness. 

Verder is nog weinig bekend, maar we mogen wel verwachten dat Bruce Campbell terug zal keren als Ash. Hij en Raimi zijn nog steeds goed bevriend en Campbell heeft in veel van Raimi's recente films een cameo gehad. 

De remake van The Evil Dead gaat 27 juni in première. Oz: The Great and Powerful gaat 14 maart draaien in de Nederlandse bioscopen. Behalve als je FOK!ker bent natuurlijk, want dan kun je naar de exclusieve voorpremière op 12 maart!

Bruce Campbell als Ash
Bruce Campbell als Ash