'Lindsay Lohan weigert voorstel justitie'

Redactie

Lindsay Lohan zou niets voelen voor de door de Californische justitie voorgestelde straf. De officier van justitie liet eerder deze week doorschemeren genoegen te nemen met een nieuwe afkickpoging en met een taakstraf voor de 26-jarige actrice. Volgens entertainmentwebsite TMZ ziet Lohan dat echter niet zitten.

Lindsay riskeert een celstraf omdat ze na een aanrijding in juni loog tegen de politie. Bovendien gaan geruchten dat de Lohan wederom dronken achter het stuur zat. Met het ongeval overtrad ze de voorwaarden van haar proeftijd, waardoor ze mogelijk 245 dagen moet zitten.

Justitie in Santa Monica, waar de aanrijding plaatsvond, liet doorschemeren niet aan te sturen op een celstraf. Donderdag werd overlegd met de advocaat van Lohan, die de voorgestelde straf van zestig dagen in aan afkickkliniek en een taakstraf te hoog vond.

Ingewijden vertellen TMZ dat Lindsay helemaal geen straf wil, omdat ze volhoudt onschuldig te zijn. Als ze er met justitie niet uit komt, volgt 18 maart een rechtszaak.