FOK! wat een weer...Geregeld zon

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Gisteren loste de bewolking op sommige plaatsen helemaal op, maar in andere delen van het land bleef het grotendeels bewolkt. Hier en daar kwam er ook mist voor. Na een nacht met lichte vorst hebben we vandaag vrijwel hetzelfde weerbeeld.

Ik denk dat de zon vanmiddag op meer plaatsen zal gaan doorbreken, echter dit kan in de winter soms nog vrij lastig te voorspellen zijn. In de zon is het heerlijk weer, want met 7 graden is het toch weer een graadje warmer dan gisteren. Mocht het bewolkt blijven zal de temperatuur wat achter blijven. Wind is er niet of nauwelijks.

De winter verloopt tot nu toe slechts iets kouder dan normaal. Ondanks de vele kou die we gehad hebben is de afwijking nog géén halve graad. Dit komt door drie erg zachte periodes in december en januari. Ook de maand februari zal té koud te gaan worden en dat is al de tweede maand op rij die als 'te koud' de boeken in zal gaan. Op zich hebben we dus een redelijke winter gehad.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zwaan in de winter Een prachtige zwaan in ijskoud water. KlapMongeaul zorgde voor dit mooie plaatje.