"Grote kans dat Chadli in de zomer vertrekt"

Maarten (rubbereend)

Nacer Chadli is volgens zijn zaakwaarnemer bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Twente. De agent claimt zelfs dat er in de winterstop een flink bedrag is geboden op de aanvaller.

"Er is een grote kans dat Chadli Twente in de zomer gaat verlaten", laat Daniel Evrard weten aan het Belgische medium Voetbalkrant. "Hij is de beste 23-jarige speler in Nederland. De Serie A zou fantastisch zijn, maar zes clubs uit Engeland en Duitsland volgen hem. Een bod van twaalf miljoen euro werd in januari nog geweigerd."

De Belgisch international kampte dit seizoen veelvuldig met blessures, maar evengoed scoorde Chadli dertien keer in 26 wedstrijden. De prestaties zorgen voor interesse vanuit het buitenland. "We zien wel wat er deze zomer met mijzelf gaat gebeuren. Ik heb nog een contract tot 2014 en misschien dien ik dat wel gewoon uit", liet Chadli eerder al weten.

Nacer Chadli kwam in de zomer van 2009 over van AGOVV Apeldoorn. Bij FC Twente wist de aanvaller al snel een basisplaats te bemachtigen en speelde hij zich tevens in het Belgische nationale ploeg.