Jans ontkent gesprekken met FC Twente

Boris (borisz)

Ron Jans is naar eigen zeggen niet benaderd door FC Twente. De op dit moment werkloze oefenmeester werd genoemd als mogelijke opvolger van Steve McClaren. McClaren staat onder grote druk bij Twente. De Tukkers wisten in 2013 nog geen wedstrijd te winnen. De fans lijken daarom klaar met de Brit, die onlangs met een deel van de achterban in gesprek ging over de magere resultaten en het matige spel van de club uit Enschede. Ondertussen werd gespeculeerd over een opvolger.

Voorzitter Joop Munsterman zei dat men nog vertrouwen heeft in de samenwerking met McClaren, die in 2010 kampioen werd met Twente. Dat de clubleiding Jans heeft benaderd is dan ook niet waar. De hoofdpersoon zegt dat hij geen contact heeft gehad met de Tukkers. "Daar is geen sprake van", zei Jans tegen Eredivisie Live.

"En als ik dat zeg, betekent dat dat ik ook echt nog geen enkele vorm van contact heb gehad met die club", aldus de oud-trainer van FC Groningen en sc Heerenveen. Jans werd eerder dit seizoen aan de kant gezet bij Standard Luik, waar hij slechts een paar maanden werkte. Sindsdien heeft de coach nog geen club gevonden.