Djuricic heeft niet met Benfica gesproken

Maarten (rubbereend)

Filip Djuricic ontkent dat zijn overgang naar Benfica al rond is. De middenvelder van sc Heerenveen heeft nog geen persoonlijk akkoord bereikt met de Portugese topclub.

De Serviër ontkent dat zijn transfer, waarmee zes miljoen euro gemoeid zou zijn, reeds beklonken is. "Ik heb persoonlijk niet met de club gesproken. En dat lijkt me toch vrij cruciaal", zegt Djuricic tegen de Leeuwarder Courant. De middenvelder is wel bijzonder gecharmeerd van Benfica. De deal lijkt slechts een kwestie van tijd.

"Benfica is een fantastische club met een mooie geschiedenis en een schitterend stadion. In Portugal is het de club die de meeste uitstraling heeft. Als ik er na de zomer speel, dan zou dat fantastisch zijn. Maar het is niet rond. Bovendien zullen er straks meer clubs belangstelling voor me hebben", zei de aanvallende middenvelder.

"Ik probeer er niet aan te denken en focus me op Heerenveen", aldus Djuricic, die niet gelukkig is met de huidige situatie bij Heerenveen. "Er mist iets. Het lijkt bij ons soms nog steeds wel of het allemaal niet zoveel uitmaakt. In zo'n sfeer is het erg moeilijk werken. Het grootste probleem is volgens mij dat we niet echt weten wat het probleem is. We herkennen onze tekortkomingen niet en hebben daardoor ook geen echte oplossing."