FOK! wat een weer...Iets minder wind

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! De noordoostelijke wind neemt vandaag iets in kracht af, zodat het wat prettiger is om buiten te zijn. Verder schijnt de zon geregeld, maar komen er ook wolkenvelden voor. Een enkele vlok sneeuw is hierbij niet uitgesloten. De middagtemperatuur ligt hierbij net iets boven het vriespunt.

Doordat er vaak bewolking aanwezig is zakken de temperaturen in de nachtelijke uren niet ver naar beneden en blijft het bij lichte vorst. De komende dagen ligt de temperatuur overdag rond de 2 graden en is het vrijwel overal droog. De zon zal daarbij ook zeker niet verstek laten gaan. De wind blijft uit het noordoosten waaien en is over het algemeen matig van kracht.

Zoals verwacht is het nu erg slecht weer in Spanje en zelfs aan de Costa Del Sol kwam de regen met bakken naar beneden. Deze buien breiden zich nu uit in de richting van Italië.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Kale bomen De bomen zien er ook in Weesp nog wat kalig uit. Verder redelijk weer, maar veel te koud.